×

Pneumatické šroubováky a příslušenství

Producenti:

test.toolimpex.eu/?strona=producent&id=7
test.toolimpex.eu/?strona=producent&id=36
test.toolimpex.eu/?strona=producent&id=36
test.toolimpex.eu/?strona=producent&id=36

Rozsah nabídky:

  • pneumatické utahováky s vypínací spojkou;
  • impulsní utahováky;
  • rázové utahováky;
  • příslušenství pro pneumatické nářadí.

Pneumatické utahováky s vypínací spojkou umož�?ují provádět spojení s vysokou přesností (až 10 %), nářadí CLECO, které nabízíme, pokrývá rozsah od 0,06 do 410 Nm. Nářadí je k dispozici v přímém, pistolovém a úhlovém provedení a v případě potřeby existuje také možnost úpravy speciální hlavy pro provádění spojů v těžko přístupných místech. V závislosti na modelu jsou utahováky tlačítkové, pákové nebo tlakové. Společnost CLECO nabízí také šroubováky bez spojky, s mechanismem proti přetížení (stall), určené zejména pro velmi vysoké krouticí momenty a aplikace s proměnným utahovacím momentem. Pro nízké krouticí momenty (0,6 až 14,7 Nm) je určena řada přesných utahováku  CLECO serii 19.

Impulzní utahováky CLECO PTHH jsou proslulé svou robustností a nejlepší opakovatelností na trhu (při vhodném zapojení zřetelně pod 10 %). Nářadí se vyznačuje výkonným tříkomorovým vzduchovým motorem s regulátorem otáček a dvoukomorovým impulsním systémem s vestavěnou automatickou rezervou oleje - to zajišťuje efektivní provoz se zvýšeným komfortem a sníženou údržbou. Nízká náchylnost k vibracím podporuje vyšší komfort obsluhy a nižší spotřeba vzduchu znamená nižší provozní náklady.

Rázové utahováky jsou určeny k provádění spojů, kvsteré nevyžadují nejvyšší přesnost, zejména při velmi vysokých utahovacích momentech (až 4000 Nm). Nabízené nářadí CLECO CW, CWC i CV má přesný a účinný rázový mechanismus a vyznačuje se vynikající ergonomií. Klíče mají jedinečný systém mazání kladiva a kovadliny a dalších pohyblivých částí. Mechanismus je konstruován tak, že při nedostatku oleje nářadí nepracuje, což jej chrání před poškozením. Utahováky jsou k dispozici s kovovým nebo kompozitním krytem a různými typy nástavců a spínačů.

Pneumatické příslušenství k nářadí které nabízíme, zahrnuje širokou škálu výrobků společností PNEUMAT, CEJN a SPIRALFLEX, včetně spirálových hadic/hadic, hadicových navijáků, zátek a konektorů, pistolí a dalšího příslušenství pro stlačený vzduch.

Podrobnosti o nabízeném nářadí a řešeních naleznete v přiložených materiálech.



Katalogy:

Letáky:

Prezentace:

Filmy:

CLECO film Utahováky série 19
CLECO film Impulzní utahováky