×

Speciální hlavy

Producenti:

test.toolimpex.eu/?strona=producent&id=21

Rozsah nabídky:

  • speciální hlavy pro utahování a vrtání;
  • speciální hlavy používané v leteckém průmyslu;

Speciální hlavy se osvědčí všude tam, kde je problém s utahováním (nejnovější řada LüBBERING LSP3) nebo vrtáním pomocí standardního montážního nástroje nebo vrtačky. Použití speciální hlavy nám umožní provést operaci v požadované toleranci. Hlavy se montují na pohon dle výběru - bateriový, pneumatický nebo elektrický - a zákazník si sám určí technické parametry, které má dodaný nástroj spl�?ovat. Nabízíme mnoho typů hlavic (včetně otevřených a uzavřených, rovných i pod libovolným úhlem, s pevným nebo pohyblivým adaptérem), a pokud požadovaná hlavice není k dispozici, ve spolupráci s výrobcem vyrobíme zcela nový nástroj. Po prohlídce našimi techniky (máme k dispozici vzorový kufřík)

vám budeme schopni nabídnout vhodné řešení a následně hlavu přilepíme k vybranému nástroji, zkalibrujeme ji a otestujeme.

Existuje také možnost domluvit si návštěvu dobře vybaveného předváděcího vozu přímo u vás  LüBBERING Show Truck - podrobnosti naleznete v níže přiloženém letáku. Pro utahovací operace doporučujeme zejména nejnovější řadu speciálních hlavic. Speciální hlavy najdou uplatnění také v leteckých provozech - při montáži šroubů, montáži Hi-Lok a při všech druzích vrtacích operací.

Podrobnější informace o nabízených nástrojích a řešeních naleznete v přiložených materiálech.



Katalogy:

Letáky:

Prezentace:

Filmy:

LUEBBERING film LSP3