×

BEIER

www.toolcable.com/

BEIER je německá společnost, která od roku 1994 vyrábí vysoce kvalitní kabely pro elektrické utahováky se snímačem (EC) - jak originální (např. Cleco nebo AMT), tak mezinárodně známé a ceněné náhrady (např. Atlas Copco, Stanley, Desoutter, Bosch Rexroth). Kabely nabízené společností BEIER se vyznačují průměrnou životností třikrát vyšší než standardní kabely OEM a mají další inovativní vlastnosti, navíc jejich cena je často mnohem nižší než cena kabelů OEM. Kromě návrhu a výroby nových kabelů nabízí společnost BEIER jedinečnou službu kompletní opravy/regenerace poškozených kabelů téměř všech značek přítomných na trhu.

Více informací naleznete v přiložených materiálech a na webových stránkách výrobce >> BEIER. TOOLIMPEX je výhradním zástupcem společnosti BEIER v České republice >> autoryzacja.

Nabídka BEIER:

  • originální a náhradní kabely pro nástroje EC, mimo jiné Aimco, AMT, Atlas Copco, Bosch Rexroth, Cleco, CP, Desoutter, DGD, Georges Renault, GSE Techmotive, Ingersoll Rand, Stanley;
  • inovatívní oprava / regenerace a zlepšení vodičů pro EC šroubováky a vřetena všech značek (s testem vysokého napětí potvrzeným certifikátem).

Podrobnosti nabídky v záložce >> Przewody do wkrętarek EC i regeneracja.

Katalogy:

Pobierz katalog w formacie PDF
BEIER katalog CZ
31/03/2023

Letáky:

Prezentace:

Filmy: